Marianne og Cathrine

Kennel Jamasti drives av Marianne Zachariassen og Cathrine Berglund, sammen har vi et lite oppdrett av den flotte rasen Japansk Spisshund.

Marianne startet opp Kennel Jamasti i 2008. Hun holder til i Bergen, og har i dag 6 hunder hvor tispen Molly bor hos Marianne. Vinter, Akina, Mira, Diesel og Loke bor i fòrhjem. Oppgjennom årene har Marianne gjennomført ulike kurs, blant annet instruktørutdanning ved Fjellanger hundeskole og Norsk Kennelsklubb oppdretterskole del 1 og 2, genetikk, avl og oppdrett. I tillegg til utstilling er klikkertrening, læring av triks, lydighetsøvelser og Agility også noe av det Marianne driver med.

Cathrine ble medeier i Kennel Jamasti sommeren 2018. Hun kjøpte sin første Japansk Spisshund tispe av Marianne i 2014 og har siden da drevet aktivt innen utstilling og samarbeidet tett med Marianne. Cathrine har deltatt på Norsk Kennelklubbs oppdretterskole del 1 og 2 der temaet er genetikk, avl og oppdrett. Cathrine bor i Bergen sammen med tispen sin Lilly. Cathrine liker også å drive med lydighet og Agility og har deltatt på ulike kurs med sine hunder.

I hverdagen er vi begge to glade i å gå turer i skogen og fjellet noe hundene også setter veldig stor pris på. Vi ser på hundene som en del av familien og de er med på det meste som skjer.

Del denne siden