Marianne og Cathrine

Kennel Jamasti drives av Marianne Zachariassen og Cathrine Berglund, sammen har vi et lite oppdrett av den flotte rasen Japansk Spisshund.

Marianne startet opp Kennel Jamasti i 2008. Hun holder til i Bergen, og har i dag 6 hunder hvor tispen Molly bor hos Marianne. Vinter, Akina, Mira, Diesel og Loke bor i fòrhjem. Oppgjennom årene har Marianne gjennomført ulike kurs, blant annet instruktørutdanning ved Fjellanger hundeskole og Norsk Kennelsklubb oppdretterskole del 1 og 2, genetikk, avl og oppdrett. I tillegg til utstilling er klikkertrening, læring av triks, lydighetsøvelser og Agility også noe av det Marianne driver med.

Cathrine ble medeier i Kennel Jamasti sommeren 2018. Hun kjøpte sin første Japansk Spisshund tispe av Marianne i 2014 og har siden da drevet aktivt innen utstilling og samarbeidet tett med Marianne. Cathrine har deltatt på Norsk Kennelklubbs oppdretterskole del 1 og 2 der temaet er genetikk, avl og oppdrett. Cathrine bor i Bergen sammen med tispen sin Lilly. Cathrine liker også å drive med lydighet og Agility og har deltatt på ulike kurs med sine hunder.

I hverdagen er vi begge to glade i å gå turer i skogen og fjellet noe hundene også setter veldig stor pris på. Vi ser på hundene som en del av familien og de er med på det meste som skjer.