Marianne og Cathrine

Kennel Jamasti drives av Marianne Zachariassen og Cathrine Berglund, sammen har vi et lite oppdrett av den flotte rasen Japansk Spisshund.

Marianne startet opp Kennel Jamasti i 2008. Hun holder til i Hokksund sammen med sin familie og har i dag 6 hunder hvor tispene Adele, Frøya, Vinter og Mira bor hjemme hos dem, mens hannhundene Diesel og Loke bor i fòrhjem. Oppgjennom årene har Marianne gjennomført ulike kurs, blant annet instruktørutdanning ved Fjellanger hundeskole og Norsk Kennelsklubb oppdretterskole del 1 og 2, genetikk, avl og oppdrett. I tillegg til utstilling er klikkertrening, læring av triks, lydighetsøvelser og Agility også noe av det Marianne driver med.

Cathrine ble medeier i Kennel Jamasti sommeren 2018. Hun kjøpte sin første Japansk Spisshund tispe av Marianne i 2014 og har siden da drevet aktivt innen utstilling og samarbeidet tett med Marianne. Cathrine har deltatt på Norsk Kennelklubbs oppdretterskole del 1 og 2 der temaet er genetikk, avl og oppdrett. Cathrine bor på Askøy, utenfor Bergen og har sammen med sin familie to tisper hjemme hos seg, (Lissi og Lilly) mens Topsy er hos  fòrvert. Cathrine liker også å drive med lydighet og Agility og har deltatt på ulike kurs med sine hunder.

Hannhunden Crepello Candy Man (Nico) kom til Kennel Jamasti vinteren 2018, han bor hos Cathrines familie på Askøy.

I hverdagen er vi begge to glade i å gå turer i skogen og fjellet noe hundene også setter veldig stor pris på. Vi ser på hundene som en del av familien og de er med på det meste som skjer.